​Uge 42

Kære frokostkunde.

Hermed menuen for uge 42

Velbekomme :-)

Mandag:

​Varm ret​

  • Chili/hvidløgsstegt kylling serveret med mojo (L) og ris vendt med krydderurter

Salater

  • ​Spidskålsalat med tørret tranebær og hakket persille vendt i vinaigrette

  • ​Bønnesalat med rød chili pesto, bagt pastinak og mizuna

  • Dagens grønne salater med hjemmerørt dressing(L)

Pålæg

  • ​Tunsalat med hakket peberfrugter og rødløg (L)

  • Røget spegeskinke med sennepsdressing (L)

  • Okse carpaccio med rucola og parmesan(L)

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør

Tirsdag:

​Varm ret​

  • ​Skank ben med stegte kartofler og demiglace

Salater

  • ​Kikærter med bagte gulerødder, babyspinat og kerner(G)

  • Græsk salat med feta, tomater, rødløg og agurker (L)

  • Dagens grønne salater med hjemmerørt dressing(L)

Pålæg

  • ​Rullepølse med løg ringe og sky

  • Kyllingesalat med ananas, karry og hakket persille (L)

  • ​Udvalgte oste(L) med vindruer

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør

Onsdag:

​Varm ret​

  • ​Bagt laks med couscous salat og krydderurtecreme

Salater

  • ​Perlebyg(G) med ristede courgetter, appelsin, mynte og saltmandler (N)

  • Blomkål salat vendt i estragoncreme med ærter og friskhakket krydderurter (L)

  • Dagens grønne salater med hjemmerørt dressing(L)

Pålæg

  • ​Frikadeller (G,L) med hjemmelavet rødkål

  • ​Æg og tomat med mayo (L)

  • ​Kalkunpålæg med avocadocreme (L)

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør

Torsdag:

​Varm ret​

  • ​Sprængt oksespidsbryst med kartofler og peberrodssauce (L)

Salater

  • ​Sølvbeder med babyspinat, chili/ingefær vinaigrette og ristede peanuts (N)

  • Marineret pastasalat med ærter, radiser og hakket persille

  • Dagens grønne salater med hjemmerørt dressing(L)

Pålæg

  • Fiskefilet(G) med remoulade (L) og citron

  • ​Skinkesalat i senneps creme med purløg (L)

  • ​Roastbeef med remoulade (L) med ristede løg

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør

​Kage

  • Dagens kage(G)

Fredag:

​Varm ret​

  • Pasta med kødsovs og reven ost (L)

Salater

  • ​Bulgur og quinoa salat med krydderurter og hakket peberfrugter

  • Haricots vert med cæsardressing, edemame bønner og rødløg

  • Dagens grønne salater med hjemmerørt dressing(L)

Pålæg

  • Æblesild (L) med kapers og løg

  • ​Pate(G,L) med cornichons

  • Æggesalat med purløg

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør

​Der tages forbehold for ændringer i menuen, såfremt de rette råvarer ikke kan fremskaffes.

Få et gratis tilbud:

Bliv ringet op med et gratis tilbud, og lad os få en snak om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.​

Jeg er interesseret i *
 
Firma og kontaktperson *
 
Email *
 
Telefon nr. *
 
Skriv en besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Eller ring til os på telefon:

36 38 38 20