Ledige stillinger

Nordic Catering i Valby søger køkkenchef

Branche: Kantine
Lokation: Sjælland og øerne
Jobtype: Køkkenchef

Er du Nordic Caterings nye køkkenchef?

Virksomheden:

Nordic Catering er en del af Nordic Solution, som udover Nordic Catering består af Nordic Event, After Work Arrangement, og Siteworks. Med over 40 fastansatte og mere end 10 år i branchen, har vi den erfaring og ekspertise, der kræves for at kunne levere den bedste kvalitet. Nordic Catering startede i 2006 og er på den baggrund en solid og dynamisk virksomhed. Vi leverer dagligt over 1600 frokostordninger til det københavnske erhvervsliv, arrangerer eventcatering, kantinedrift i indre Kbh. og sidste nye tiltag er vores aftensmadskoncept.

Om jobbet:

I forbindelse med at Nordic Catering vækster, opgraderes stillingen som køkkenchef, hvorfor vi søger en struktureret og kreativ køkkenchef med erfaring fra storkøkkendrift og event catering.

Du vil komme til at lede den daglige produktion og et engageret team – herunder to souschefer, 8 kokke og køkkenhjælpere. Derudover vil der i forbindelse med vores store events også indgå freelance kokke og tjenere.

I stillingen refererer du til produktionschefen, og indgår i Nordic Caterings ledergruppe. Du vil endvidere have et tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer i Nordic Catering og Nordic Event.

Dine primære ansvarsområde bliver at sikre en effektiv produktion af høj kvalitet og kulinariske oplevelser, ledelse og udvikling af personalet samt arbejde målrettet på at holde en høj køkkenprocent gennem fokus på indkøb og madspild.

Arbejdsopgaver:

Personaleledelse – herunder MUS, APV, Uddannelsesplaner og motivation af dine medarbejdere.

Økonomi – herunder indkøb og optimering af køkkenprocent

Kvalitetssikring og optimering af drift og arbejdsprocesser i køkkenet – herunder arbejdet med madspild

Egenkontrol og Servicenormen

Menuplanlægning og kreativ sparring vedr. event catering

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har:

Erfaring og uddannelse fra en lignende stilling og gerne med storkøkkendrift og event catering. Vi forventer, at du er uddannet kok og har en solid og dokumenteret ledererfaring. Du er struktureret og effektiv i dit arbejde og så er du stærkt motiveret af den økonomiske del af jobbet – bl.a. optimering af indkøb og køkkenprocent.

Du er en dygtig leder, der får dine medarbejdere til trives i en hektisk hverdag. Du er klar og tydelig i din kommunikation, og du trives ude blandt dine medarbejdere. Du er udadvendt og god til at samarbejde, både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du selv under pres, kan bevare overblikket og det gode humør.

Du brænder for at lave mad i høj kvalitet og sætter en ære i at lave mad fra bunden. Du har en stor passion for mad og vin, værdsætter gode og friske råvarer. Det er en forudsætning, at du har fokus på madspild, da vi gennem en længere periode har arbejdet målrettet med dette.

Løn m.m.

Løn: Fast løn efter kvalifikationer, pension, helbredssikring, mobil m.m.

Adr. Vi bor på Marketenderiet, Kirsten Walters Vej 5, 2500 Valby. Tæt på Valby og Ellebjerg station.

Sprog

Dansk, flydende i skrift og tale

Ansættelsestidspunkt

Vi venter gerne på den rette, og der vil løbende blive afholdt samtaler

Hvis du vil vide mere, så kontakt produktionschef Lea Mai Frydensberg på telefon +45 28 51 84 60.

Send en motiveret ansøgning samt cv og eventuelle anbefalinger til job@nordicsolution.dk 

Få et gratis tilbud:

Bliv ringet op med et gratis tilbud, og lad os få en snak om, hvad vi kan tilbyde jeres virksomhed.​

Jeg er interesseret i *
 
Firma og kontaktperson *
 
Email *
 
Telefon nr. *
 
Skriv en besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Eller ring til os på telefon:

36 38 38 20