Ugens frokostmenu​

Uge 20

Kære frokostkunde

Hermed menuen for uge 20

Velbekomme​

Mandag​

Varm ret

  • Pasta kødsauce (G) 

 

Salater

  • ​Rødkålsalat m/ Grønkål, appelsin, tranebær, vinaigrette

  • Tabouleh af quinoa/bulgur, tomat, agurk, forårsløg, mynte og koriander

Pålæg

  • ​Stegte Sild m/ rødløg og kapers

  • Wienersalat(L)

  • Kalkunpålæg (G) m/ avocado og tomater

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) m/ smør (L)

Tirsdag​

Varm ret

  • Langtidsstegt svin m/ svampe a la creme og hvedekerner m/ grønt(G) (2 skiver)

Salater

  • ​Tomatsalat m/ mozzarella, rødløg, rucola og pesto (grøn)

  • Bagte Pastinak/gulerødder, bulls blood/babyspinat og krydderurter

Pålæg

  • ​Kyllingsalat(L)

  • Fiskefrikadeller (G) m/ remoulade

  • Udvalgte oste(L) m/ syltede bær

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) m/ smør (L)

Onsdag​

Varm ret

  • Byg selv burger(G) m/ båd kartofler og chili mayo

Salater

  • ​Coleslaw (L)

  • Bønnesalat m/ quinoa, forårsløg, cherry tomat og urter

Pålæg

  • ​​​Laksesalat m/ dild og peberfrugt (L)

  • Salami m/ rød pesto

  • Oksecarpaccio m/ balsamicoglace, rucola og parmesanflager

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) m/ smør (L)

Torsdag​

Varm ret

  • Kylling m/ rød karry sauce og naan (1 stk.)

Salater

  • ​Blomkålssalat m/ haricots vert, sweet chili og ristede kerner
  • Linsesalat m/ squash, gulerod, syltede rødløg, semi dried tomater

Pålæg

  • ​Tunsalat(L)
  • Kalvespidsbryst m/ peberrodsalat (L)
  • Kartoffelmad m/ mayo og ristede løg
  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) m/ smør (L)

Kage

  • ​Dagens kage(G)

Fredag

Varm ret

  • Kanin au vin m/ ris (1stk)

Salater

  • ​​Pastasalat(G) m/ feta, ærter, rødløg, rucola og pesto

  • Broccolisalat m/ edemame bønner, rødspidskål, appelsin og kerner

Pålæg

  • ​Æggesalat m/ purløg
  • Hamburgerryg m/ ærtepure(L)
  • Kylling m/ haveurter tomat relish

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) m/ smør (L)

​Der tages forbehold for ændringer i menuen, såfremt de rette råvarer ikke kan fremskaffes.

G = gluten L = laktose

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

kontrol