Køkkenmedarbejder med passion for det grønne​

Nordic Catering søger en køkkenmedarbejder med stor passion for det grønne

Er du vores nye kollega, der udover at være super dygtig til salater, også har lyst til at være med til at udvikle vores menuer og koncept?

Nordic Catering holder til i Valby hvor vi hver dag producerer frokost til 1.400 glade kunder i Storkøbenhavn. Udover daglig frokostproduktion driver vi 4 eksterne kantiner og laver eventcatering i stor stil til vores søsterselskab Nordic Event.

Du får 30 dedikerede kollegaer, der hver især gør det vi er bedst til. Hos os får du både ansvar og indflydelse på dine opgaver, og vi forventer at du byder ind med ideer og initiativer, så vi hele tiden kan udvikle os til glæde for vores kunder.

Om jobbet

Vi arbejder i teams på de forskellige stationer, og lige nu mangler vi en ansvarlig medarbejder til den daglige produktion af salater. Du vil indgå i et team på 2, der producerer salater til vores eksterne kunder samt til vores egne buffeter i Valby.

Dine opgaver er:

·​Produktion af blandede salater og salatbar

·​Pakning af salater til udbringning

·​Sparring med køkkenchefen omkring menuer

·​Produktudvikling

·​Rengøring

·​Mulighed for produktion til eventcatering

Om dig

Du har en stor passion for at arbejde med det grønne. Du har prøvet at lave salater til mange mennesker, og sætter en ære i at give kunden den bedste oplevelse – hver gang.

Du brænder for at lave god mad, og er fuld af gode ideer i forhold til menuplanlægning. Du er en god kollega, med et godt humør og positivt sind - og du er ikke bange for at hjælpe dine kollegaer hvis der er behov for det.

Vi tilbyder

Et fuldtidsjob med ordnede forhold og overenskomst. Vi er certificerede under Servicenormen og tager vores ansvar meget alvorligt. Vi har en uformel omgangstone og tager hensyn til hinanden.

·​Løn efter kantineoverenskomsten med mulighed for et personligt tillæg

·​Pensionsordning

·​Sundhedsordning

·​Arbejdstiden er kl. 06 – 14, fredag 06 – 13.30 på Marketenderiet, Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Ansøgning

Hvis du ønsker at søge stillingen, så hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Send en motiveret ansøgning via vores hjemmeside nordiccatering.dk – kontakt – søger du job. Her kan du uploade din ansøgning og dit CV. HUSK at angive hvilket job du søger!

Ansøgningsfristen er den 20. februar 2019 og vi kalder løbende til samtale.

Nordic Catering, Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby​

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol