Frokostordning i København​

​Lækker frokostordning i København og omegn

​I Nordic Catering er vi opsat på at levere den bedste frokostordning i København, hver dag, hver uge. Fra vores base i Valby, København er vi i stand til at levere vores lækre frokostbuffet til firmaer i hele København og omegn; fra Amager til Frederiksberg til Nørrebro til Vanløse - for bare at nævne et par steder.

​Men vi leverer ikke kun til København og hovedstadsområdet. Vores chauffører kører også frokostordninger ud til store dele af Sjælland. Har i en virksomhed på Sjælland, og er du usikker på, om vi kan levere til jer? Så tag kontakt til os - vi sidder klar både ved telefonerne og på mail til at hjælpe.

​36 38 38 20

info@nordiccatering.dk

Frokostbuffet med varme retter

Som en del af vores frokostbuffet, serverer vi hver dag en delikat varm ret tilberedt af vores professionelle kokke. Vi gør en stolthed ud af at variere vores mad, så jeres medarbejdere aldrig bliver trætte af at spise den samme mad dag efter dag. Barbecue-stegt kylling, pasta al forno, spaghetti med kødsauce, svinekam - vi laver det hele.

Og hvis dagens varme ret ikke lige er til jeres smag, så sørger vi altid for, at der er massere af lækkert, nybagt rugbrød og varieret pålæg, samt blandede salater - der ligesom den varme ret skifter fra dag til dag.

Interesseret i, hvad vi kan tilbyde? Klik nedenfor og læs denne uges frokostmenu.

Se denne uges frokostmenu.

Frisk frokostordning i København

For at sikre os, at vores frokostordning altid er af høj kvalitet, ​sætter vi i Nordic Catering stort fokus på vores råvarer. Vi sørger for, at vi kun bruger de lækreste og mest friske råvarer i vores madlavning. Vi vælger også vores råvarer efter årstiden.

Og så serverer vi i øvrigt altid et udvalg af oste hver tirsdag og kage hver torsdag. Så bliver det næsten ikke bedre.

Her kan du læse mere om, hvorfor jeres firma skal vælge vores frokostordning.

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol