Frokostordning​

Nordic Catering leverer lækre frokostordninger i Storkøbenhavn​

I Nordic Catering afspejler vores frokostordning vores helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til vores kunder hver eneste dag, uden undtagelser.

Vores frokostbuffet er planlagt og tilberedt, så vi altid møder op med en solid frokost, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen til alle lige fra kødspisere til veganere. For i Nordic Catering ved vi, at en god frokost kan være det positive afbræk, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver med stil.

Fra vores base i Valby leverer vi frokostordning til både store og små virksomheder i København og Storkøbenhavn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere til din virksomhed, er du velkommen til at ringe. Vores kundeservice sidder altid klar til at svare på spørgsmål.

Ring til os  

Med vores frokostordning får du:

 • ​Hjemmelavet varm ret med tilbehør
 • Frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter
 • 2 forskellige blandede salater
 • Hjemmerørt dressing
 • 3 forskellige slags pålæg med tilbehør
 • Friskbagt lyst- og mørkt brød med smør
 • Et udvalg af ost og kiks hver tirsdag
 • Dagens kage hver torsdag​

​​

Se denne uges frokostmenu

Uforpligtende prøveuge

Vi er stolte af vores mad og har med mange års erfaring i ryggen stor tiltro til egne evner. Derfor tilbyder vi alle nye kunder at prøve en uge med os som frokostleverandør, helt uden binding – så der er mulighed for at smage vores mad og få en fornemmelse af, hvad vi som frokostleverandør kan levere. Lyder det som noget for dig og dine kollegaer? Så klik nedenfor, udfyld formularen og begynd jeres prøveuge.

Hvorfor vælge Nordic Caterings frokostordning?

Nordic Caterings frokostordning kan kendetegnes med tre kerneværdier: Kvalitet, variation og punktlighed.

For at garantere kvaliteten af vores mad laver vores dygtige kokke alle retter og salater helt fra bunden med sæsonens mest friske råvarer. På den måde sikrer vi, at frokosten bliver rig på både smag og næring. Du og dine kollegaers behov og ønsker er omdrejningspunktet for os, og vi skræddersyer altid vores løsninger til hver enkelt kunde, så ingen forlader frokostbordet sulten eller skuffet. Vi ser det som en selvfølge også at kunne tage hensyn til specielle diæter og allergier, når vi leverer mad til den enkelte kunde.

Vi tilpasser vores menuer fra uge til uge, hvilket skaber en rigtig god variation i frokosten. I længden kan det blive kedeligt med de samme pålægsfade og salater dag ud og dag ind, og derfor lægger vi stor vægt på at variere vores menuer. Vi følger løbende med i udviklingen inden for gastronomien, så vi løbende kan videreudvikle, tilpasse og nytænke vores opskrifter, samtidig med, at vi altid benytter årstidens mest friske råvarer.

Det er essentielt for os, at vores kunder føler sig trygge med vores frokostordning. Derfor går vi og vores personale ind for punktlighed og imødekommenhed, når vi kører ud med frokosten. Vores venlige og punktlige chauffører leverer altid jeres frokostbuffet lige til døren og til tiden hver dag og i ethvert vejr. Desuden vil det altid være den samme chauffør, som leverer jeres frokost.​

En frokostordning der konstant bliver bedre

Nordic Catering har over 10 års erfaring som frokostleverandør, og leverer dagligt over 1400 kuverter overalt i Storkøbenhavn og omegn. Vi bestræber os dog altid på at blive bedre.

Vi har fokus på hele tiden at udvikle os, for kun på den måde kan vi være 100 procent sikre på, at vi altid leverer det absolut bedste produkt, vi kan. Vores tilgang til vores kunder er derfor både dialogsøgende og løsningsorienteret, og vi sætter stor pris på både ris og ros, der kan gøre vores frokostordning endnu bedre.

Hvis du er interesseret i andre catering services, så tilbyder vi i Nordic Catering blandt andet også kantineordning, mødeforplejning og catering til events.

Nordic Catering tilbyder dig:

 • En kvalitetsbevidst frokostleverandør, hvor den gode service er i højsædet
 • En velsmagende frokostbuffet, hvor alle retter er hjemmelavede
 • En nærende frokost sammensat af årstidens friske råvarer
 • En frokostordning med høj variation, idet vi sammensætter en ny menu fra uge til uge
 • En frokostordning der leveres lige til døren af jeres faste chauffør
 • En frokostleverandør der har fokus på madspild
 • En frokostleverandør der opfylder servicenormen

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol