Frokostordning​

Nordic Catering leverer lækre frokostordninger i Storkøbenhavn​

I Nordic Catering afspejler vores frokostordning vores helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til vores kunder hver eneste dag, uden undtagelser. 

Vores frokostbuffet er planlagt og tilberedt, så vi altid møder op med en solid frokost, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen til alle lige fra kødspisere til veganere. For i Nordic Catering ved vi, at en god frokost kan være det positive afbræk, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver. 

Fra vores centralkøkken i Valby leverer vi frokostordning til både store og små virksomheder i København og Storkøbenhavn. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere til din virksomhed, er du velkommen til at ringe. Vores kundeservice sidder altid klar til at svare på spørgsmål.

Ring til os  

Med vores frokostordning får du:

 • ​Hjemmelavet varm ret med tilbehør
 • Frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter
 • 2 forskellige blandede salater
 • Hjemmerørt dressing
 • 3 forskellige slags pålæg med tilbehør
 • Friskbagt lyst- og mørkt brød
 • Et udvalg af oste hver onsdag
 • Dagens kage hver torsdag​
  ​​

​​

Se denne uges frokostmenu

Uforpligtende prøveuge

Vi er stolte af vores mad og har med mange års erfaring i ryggen stor tiltro til egne evner. Derfor tilbyder vi alle nye kunder at prøve en uge med os som frokostleverandør, helt uden binding – så der er mulighed for at smage vores mad og få en fornemmelse af, hvad vi som frokostleverandør kan levere. Lyder det som noget for dig og dine kollegaer? Så klik nedenfor, udfyld formularen og begynd jeres prøveuge.

​Hvorfor vælge frokostordning gennem Nordic Catering?

Hvad er det, der gør vores frokostordning speciel? Du skal vælge os som frokostleverandør, fordi vi:

 • ​Leverer god, sund og varieret frokost, som kan tilpasses til de enkelte kunder
 • Planlægger og tilbereder vores frokostordninger med fokus på at bekæmpe madspild
 • Bruger et kundesystem, hvor vi blandt andet kan gå inde og tilpasse mængder til jeres behov
 • Du og dine kollegaer kan tilvælge en helt vegetarisk dag om ugen, og dermed bidrage til reduceringen af vores alles CO2 forbrug
 • Vi har egen kundeservice, så vi er altid tilgængelige, når i har brug for hjælp

​Vi tilpasser prisen på frokostordning til jeres behov

Hos Nordic Catering er det vigtigt for os at sammensætte en frokostordning, der passer til vores enkelte kunders konkrete behov – også på frokostordningens pris. Vores fokus er at ramme dine og dine kollegaers generelle ønsker til jeres frokost – eksempelvis hvilke retter på den daglige menu I er mest glade for.

Ligeledes sikrer vi os, at vi imødekommer alle særlige behov, såsom specielle diæter eller allergier, som vi skal tage hensyn til. Vores team af kokke er specialister i blandt andet at tilberede vegetar- og veganerretter, som vi er stolte af, er et stort hit i vores frokosttilbud.

Vi har god erfaring med at holde en åben og positiv dialog med vores frokostkunder, som vi mener er grundstenen til ethvert succesfuldt samarbejde.

Vi kommer gerne forbi til en snak om jeres frokost for at give jer en pris med udgangspunkt i et uforpligtende skræddersyet tilbud, eventuelt med en inkluderet prøveperiode.

Vi glæder os til at høre fra dig


​​Frokostordning med kvalitet, variation og punktlighed​

​Hos Nordic Caterings kendetegnes vores frokostordning med de tre kerneværdier kvalitet, variation og punktlighed.

For at garantere kvaliteten af vores mad tilbereder vores dygtige kokke alle retter og salater helt fra bunden med brugen af sæsonens friske råvare. På den måde bliver frokosten rig på både smag og næring.

Vi tilpasser vores menuer fra uge til uge, hvilket skaber en rigtig god variation i frokosten.

Endvidere, følger vi løbende med i udviklingen inden for gastronomien, så vi kan videreudvikle, tilpasse og nytænke vores opskrifter.

Din og dine kollegaers tryghed og tilfredshed er omdrejningspunktet for vores frokostordning. Derfor er punktlighed essentielt for os. Vores faste chauffør team leverer altid frokosten til tiden, vores kundeservice er altid på forkant og vores kokke gør sig altid umage.​

En frokostordning der konstant bliver bedre

Nordic Catering har over 10 års erfaring som frokostleverandør, og leverer dagligt over 1400 kuverter overalt i Storkøbenhavn og omegn. Vi bestræber os dog altid på at blive bedre.

Vi har fokus på hele tiden at udvikle os, for kun på den måde kan vi være 100 procent sikre på, at vi altid leverer det absolut bedste produkt, vi kan. Vores tilgang til vores kunder er derfor både dialogsøgende og løsningsorienteret, og vi sætter stor pris på både ris og ros, der kan gøre vores frokostordning endnu bedre.

Hvis du er interesseret i andre catering services, så tilbyder vi i Nordic Catering blandt andet også kantineordning, mødeforplejning og catering til events.

Nordic Catering tilbyder dig:

 • En kvalitetsbevidst frokostleverandør, hvor den gode service er i højsædet
 • En velsmagende frokostbuffet, hvor alle retter er hjemmelavede
 • En nærende frokost sammensat af årstidens friske råvarer
 • En frokostordning med høj variation, idet vi sammensætter en ny menu fra uge til uge
 • En frokostordning der leveres lige til døren af jeres faste chauffør
 • En frokostleverandør der har fokus på madspild
 • En frokostleverandør der opfylder servicenormen

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​


CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol