Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag​

Få svar på din henvendekse inden for 1 time.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eventcatering der tager dit arrangement til nye højder

Årets store event står for døren, og hos Nordic Catering i Valby ved vi, at maden spiller en afgørende rolle for deltagernes helhedsoplevelse. Derfor er det vores ambition at bringe firmaarrangementer til nye højder ved hjælp af ekstraordinær gastronomi.

Vi tilbyder derfor eventcatering til enhver form for event i blandt andet Ballerup, Herlev, København og på Frederiksberg, men også mange andre steder på Sjælland. Vores mad til event bliver tilberedt af kompetente kokke, som alle har den nødvendige ekspertise og erfaring for at kunne sammensætte en festmenu i særklasse til dig og dine gæster.​

Dette er en underoverskrift

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

​Al maden bliver tilberedt af friske råvarer, og vi har et udpræget fokus på god hygiejne. Derfor har alle vores chauffører også taget et hygiejnekursus, så de ved, hvordan maden skal håndteres, når de afleverer den til dit event.

I forbindelse med vores eventcatering tilbyder vi levering af mad til et minimum antal kuverter på 100 personer, og vi sørger for levering på hele Sjælland. Til større selskaber på 50 eller flere personer har du mulighed for at booke vores moderne selskabslokale, Marketenderiet, i Valby, hvor du kan afholde dit event. Ønsker du at booke vores selskabslokale, tilbyder vi selvfølgelig også levering af mad til festen.

Vores erfaring med eventcatering

Som underleverandør til Nordic Events firmaarrangementer med mere end 10.000 gæster har vi opnået stor erfaring med at kokkerere og sammensætte lækre festmenuer til events i alle størrelser. Vi lytter til dine ønsker og forventninger, både til maden, men også til resten af arrangementet, så vi på baggrund heraf kan sammensætte lækker mad til event, der matcher det pågældende arrangement, og som samtidig lever op til dine ønsker. 

Vi kan også arrangere og planlægge hele arrangementet

Vi tilbyder også komplette løsninger til arrangementer, som gør det muligt for vores kunder at læne sig tilbage og overlade alt det praktiske til os. I forbindelse med vores totalløsninger sørger vi derfor blandt andet for:

​Booking af lokation

Tilberedning af mad

Servering

Service

Personale

Oppyntning

Oprydning

Musik

Underholdning

Vi tilbyder også catering til mange andre arrangemente​r

Ud over at levere lækker mad til events tilbyder vi også eventcatering i forbindelse med:​

Mødeforplejning

Receptioner

Konferencer

Kick-off-arrangementer

Kontakt os og hør mere om vores eventcatering eller bestil

Har du nogle spørgsmål omkring vores eventcatering, ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig i forhold til dit event, eller kunne du tænke dig at bestille ekstraordinær festmad til dit event? Så skal du endelig bare tage kontakt til os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefonen eller ved at skrive til vores e-mai hvis det passer dig bedre.

Alternativt har du også mulighed for at komme i kontakt med os ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud på den eventcatering, som du har behov for.

Er du interesseret?​

Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​​​

​Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Nordic Catering

Med Nordic Solution som hovedselskab, er vi en del af større koncern, der favner en bred vifte af eventvirksomheder.

Kontakt os

Nordic Catering ApS 

​​Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3638 3820

E-mail: info@nordiccatering.dk

CVR: 30356950