Søg job hos Nordic Catering

Ledige stillinger :

​Vi søger en stabil kantinemedarbejder med højt serviceniveau og godt humør, til selvstændigt at varetage den daglige frokost.

Læs mere om jobbet her:         

Hvis vi ikke har nogle opslag på ledige stillinger, tager vi altid gerne imod din uopfordret ansøgning via nedenstående kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!​​

Send din ansøgning her

 
Dokument 1
Dokument 2
Dokument 3
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Når du trykker ”Send ansøgning” giver du os samtidig tilladelse til at behandle din ansøgning samt de personlige data den måtte indeholde.

Når vi modtager din ansøgning
Alle ansøgninger bliver screenet i vores HR-afdeling, og her vurderes kandidaternes kvalifikationer i forhold til den opslåede stilling. Herefter udvælges de kandidater der går videre til en ansættelsessamtale, og de kandidater der ikke går videre, får besked om dette.


Under ansættelsessamtalen
Under samtalen noteres de oplysninger du giver os – også dem der er af personfølsom karakter. Hvis vi indhenter referencer fra tidligere arbejdsgivere, vil vi altid bede om dit skriftlige samtykke, inden vi kontakter en eller flere af dine tidligere arbejdsgivere.


Opbevaring og sletning af dine oplysninger
Hvis du bliver ansat, gemmer vi dine oplysninger i din personalefile.


Hvis det ender med et afslag, eller hvis du har søgt uopfordret, gemmer vi din ansøgning i 6 måneder. Herefter vil den blive slettet. Hvis du vil have ansøgningen slettet tidligere, skal du bare give os besked – så sletter vi den selvfølgelig med det samme.


Du har til enhver tid ret til, at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, og du har også ret til at få rettet eventuelle fejlagtige oplysninger.

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​


CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol