Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag​

Få svar på din henvendekse inden for 1 time.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kantineordning der indebærer kantinedrift, kokke og servicepersonale

​Leder du efter en komplet kantineordning i Ballerup, Herlev, på Frederiksberg eller i København? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Nordic Catering kan vi tilbyde en kantineordning på store dele af Sjælland. Vores kantineordning adskiller sig fra vores frokostordning på den måde, at vi sørger for både kantinedrift, kompetente kokke og det nødvendige servicepersonale til at løfte den daglige frokost. Vi nyder at kræse for vores kantinegæster, og med vores kantineløsninger er vores fokus at gøre frokostpausen lidt mere spændende i hverdagen.

Vi tilbyder en kantineordning med en yderst professionel tilgang til både kvalitet og service. Herudover kendetegnes vores kantineløsning ved sund og varieret mad, som tilberedes og tilrettelægges af vores dygtige og engagerede køkkenteam.

Dette er en underoverskrift

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Den personlige kantineordning sikrer en skræddersyet løsning

Vores mission er at udbyde en personlig kantineordning. Det vil sige med afsæt i kantinegæsternes ønsker og behov. Derfor tager vi altid udgangspunkt i en skræddersyet løsning, som tilpasses til lige netop din virksomhed.

Skal vi stå for din kantinedrift?

Hos Nordic Catering tilbyder vi blandt andet kantinedrift, og vi udformer naturligvis en komplet kantineordning til dig og din virksomhed. Det betyder, at du ikke selv behøver at hyre andre ind for at drive kantinen eller stå for serveringen, hvis du for eksempel mangler en kantineassistent eller en anden kantinemedarbejder – den klarer vi også for dig til ganske fordelagtige priser. 

​Derfor skal du vælge vores kantineordning

​Hvis du vælger at benytte dig af vores kantineordning, kan du altid være sikker på, at vi har fokus på følgende: 

Tidens trends og årstider​

Sund kantinemad der aldrig er kedelig

Et serviceniveau i topklasse

Et engageret køkkenteam

Friske råvarer

Gnidningsfri kantinedrift

Et højt hygiejneniveau

Al vores mad er hjemmelavet og bliver fremstillet af friske råvarer. Vi lægger stor vægt på, at vores kantinemad skal være velsmagende og skabe glæde i hverdagen, og derfor sørger vores kokke naturligvis for at smage al maden til med kærlighed.

Derudover lægger vi stor vægt på at undgå madspild, og vi forsøger derfor altid at tilrettelægge vores måltider ud fra mindst mulig madspild. Vi tilbereder hver dag store mængder mad, og vi ved derfor, hvor vigtigt det er, at vi er med til at gøre en forskel i forhold til at bekæmpe de store mængder mad, som hver dag bliver smidt ud rundt omkring i hele landet, både i virksomheder, institutioner og i private hjem. Vi vil være med til at gøre en forskel.​

Kontakt os og hør mere om vores mad eller få et tilbud

Ønsker du at bringe glæde og stemning ind i din kantine, har du brug for hjælp til at varetage din kantinedrift, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en kantineordning, der er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vores kundeservice sidder klar til at besvare enhver henvendelse og ethvert spørgsmål, så kontakt os endelig, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring vores kantinedrift eller kantinemad. Når vi kender til dine ønsker og behov, udarbejder vi gerne en pris på lige netop den løsning, som du har behov for.

Du kan med fordel ringe til os  men du kan også altid skrive til os enten via vores e-mail eller ved at udfylde vores kontaktformular i bunden af hjemmesiden. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud inden for kort tid. 

Er du interesseret?​

Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​​​

​Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Nordic Catering

Med Nordic Solution som hovedselskab, er vi en del af større koncern, der favner en bred vifte af eventvirksomheder.

Kontakt os

Nordic Catering ApS 

​​Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3638 3820

E-mail: info@nordiccatering.dk

CVR: 30356950