Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag​

Få svar på din henvendekse inden for 1 time.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge Nordic Catering?

Hos Nordic Catering lever vi af tilfredse kunder og vores mission er at skabe den bedste oplevelse indenfor frokostordning i København. ​Vi vil levere største velsmag, højeste service og bedste hygiejne. I Nordic Catering gør vi os altid umage, og vi tager ansvar for vores områder.

Hos Nordic Catering tager vi hensyn til madspild. Det er naturligvis af højeste prioritet, at vores frokostspisende er mætte og glade, men det ligger os også nært at bidrage til, at mindske den samfundsmæssige problematik omkring madspild. Mad spild er derfor et område vi forsat vil have i fokus.

Dette er en underoverskrift

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi vil blive endnu bedre

​Vi har fokus på hele tiden at udvikle os. Tilgangen til vores kunder er derfor altid dialogsøgende og løsningsorienteret. Vi sætter stor pris på ris og ros – så vi kan blive endnu bedre til det vi laver og brænder for.​

Vores mad

Du og dine kollegaers ønsker og behov er omdrejningspunktet – vi skræddersyer altid vores løsninger. Vores mad er hjemmelavet, vores råvarer er friske – og alt er smagt til med kærlighed. Vi har en passion for at levere den lækreste og mest velsmagende mad til vores kunder i store dele af Sjælland. I er garanteret varieret og sund kost – der aldrig er kedelig. Vi arbejder altid ud fra en præmis om at undgå madspild.

Vores personale

Vi går ind for punktlighed og imødekommenhed, da vores kunder altid skal føle sig trygge. Vores chauffører er løbende i kontakt med vores kundeservice og det er den samme chauffør, der leverer maden til jer hver gang.

Alle ansatte har bestået hygiejnekursus og deltaget i opkvalificeringskurser hos Dansk Industri. Herudover overholder vi DI-Servicenormen, som stiller store krav til ordnede arbejdsvilkår og løbende efteruddannelse.

Er du interesseret?​

Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​​​

​Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Nordic Catering

Med Nordic Solution som hovedselskab, er vi en del af større koncern, der favner en bred vifte af eventvirksomheder.

Kontakt os

Nordic Catering ApS 

​​Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3638 3820

E-mail: info@nordiccatering.dk

CVR: 30356950