Hvorfor vælge os​?

Mission og værdier

Hos Nordic Catering lever vi af tilfredse kunder og vores mission er at skabe den bedste oplevelse indenfor catering, kantine og frokostordning i København

​Vi vil levere største velsmag, højeste service og bedste hygiejne. I Nordic Catering gør vi os altid umage, og vi tager ansvar for vores områder.

Hos Nordic Catering tager vi hensyn til madspild. Det er naturligvis af højeste prioritet, at vores frokostspisende er mætte og glade, men det ligger os også nært at bidrage til, at mindske den samfundsmæssige problematik omkring madspild. Mad spild er derfor et område vi forsat vil have i fokus.

Vi vil blive
endnu bedre

Vi har fokus på hele tiden at udvikle os. Tilgangen til vores kunder er derfor altid dialogsøgende og løsningsorienteret.

Vi sætter stor pris på ris og ros – så vi kan blive endnu bedre til det vi laver og brænder for.​

Vores mad

Du og dine kollegaers ønsker og behov er omdrejningspunktet – vi skræddersyer altid vores løsninger.

Vores mad er hjemmelavet, vores råvarer er friske – og alt er smagt til med kærlighed.

Vi har en passion for at levere den lækreste og mest velsmagende mad til vores kunder i store dele af Sjælland. I er garanteret varieret og sund kost – der aldrig er kedelig.

Vi arbejder altid ud fra en præmis om at undgå madspild.

Vores personale

Vi går ind for punktlighed og imødekommenhed, da vores kunder altid skal føle sig trygge.

Vores chauffører er løbende i kontakt med vores kundeservice og det er den samme chauffør, der leverer maden til jer hver gang.

Alle ansatte har bestået hygiejnekursus og deltaget i opkvalificeringskurser hos Dansk Industri. Herudover overholder vi DI-Servicenormen, som stiller store krav til ordnede arbejdsvilkår og løbende efteruddannelse.

Læs mere om os her.​

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​


CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol