Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag​

Få svar på din henvendekse inden for 1 time.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mad til reception: Receptionsmad ud over det sædvanlige

​Mad til receptioner skal være delikat, og så skal det selvfølgelig stille den lille sult. Hos Nordic Catering i Valby er det vores mission at bidrage til, at du får lige præcis den reception, som du har i tankerne. Vi tilbyder lækker mad til reception, uanset om den skal afholdes i Ballerup, Herlev, København eller på Frederiksberg. Vores venlige og imødekommende chauffører leverer mad til reception i form af appetizers eller en specifik receptionsmenu til store dele af Sjælland.

Dette er en underoverskrift

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

Vi tilbyder både mad og andre ydelser i forbindelse med receptioner

Vi er stolte af at have et samarbejde med Nordic Event og Marketenderiet. Det har givet os stor erfaring gennem de sidste 10 år, hvilket vores kunder drager stor nytte af. Vores samarbejde betyder, at vi også kan være behjælpelige med en lang række andre ydelser i forbindelse med afvikling af receptioner.

Vi har stor erfaring med receptionsmad, og vi kan derfor også skrive en bred vifte af kreative og inspirerende appetizers på CV’et. I samarbejde med dig sammensætter vi en lang række velsmagende og delikate appetizers, som skal være med til at bidrage til en vellykket reception. 

Skal vi stå for maden til din reception?​

Nedenfor kan du finde en række gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge vores cateringsfirma, hvis du ønsker at bestille mad ud af huset til din reception:​

​Vi har stor erfaring inden for området

​Vi tilbyder totalløsninger

​Vi leverer mad til reception til store dele af Sjælland

​Du er med til at sammensætte de lækre appetizers

Vores totalløsninger i forbindelse med receptioner

​Vi kan levere et totalarrangement i forbindelse med din reception, der blandt andet inkluderer:

Lokation

Oppyntning

Oprydning

Mad

Personale

Servering

Musik

Service

Underholdning

​Du behøver med andre ord ikke selv at stå for noget praktisk i forbindelse med din reception. I stedet for kan du læne dig tilbage og nyde dagen sammen med dine gæster. Vores minimum antal kuverter ved catering er på 20 personer. Til større selskaber fra 50 personer og op har du mulighed for at benytte dig af vores moderne selskabslokale, Marketenderiet, i Valby.​

Vi tilbyder også catering til mange andre arrangementer

Ud over at levere lækker mad til reception kan vi også tilbyde catering til mange andre arrangementer. Det kan for eksempel være i forbindelse med: 

Events

Konferencer

Kick-off arrangementer

Møder

Kontakt os og bestil mad til reception eller hør mere

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores mad til reception, eller hvis du ønsker at bestille en menu. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud enten på mad til din reception eller på en totalløsning, hvor vi varetager arrangeringen af hele receptionen.

Du skal bare ringe til os, men foretrækker du skriftlig kontakt, har du også mulighed for at skrive til vores e-mail, eller udfylde vores kontaktformular nederst her på denne side. 

Er du interesseret?​

Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​​​

​Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Nordic Catering

Med Nordic Solution som hovedselskab, er vi en del af større koncern, der favner en bred vifte af eventvirksomheder.

Kontakt os

Nordic Catering ApS 

​​Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3638 3820

E-mail: info@nordiccatering.dk

CVR: 30356950