Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag​

Få svar på din henvendekse inden for 1 time.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frokostordning for store og små virksomheder

I Nordic Catering afspejler vores frokostordning vores helt store passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til vores kunder hver eneste dag – uden undtagelser.​ Vores frokostbuffet er planlagt og tilberedt, så vi altid møder op med en solid frokost, der giver masser af energi til resten af arbejdsdagen til alle lige fra kødspisere til veganere. For i Nordic Catering ved vi, at en god frokost kan være det positive afbræk, som gør, at du og dine kollegaer kan klare resten af dagens arbejdsopgaver. 

Fra vores centralkøkken i Valby leverer vi frokostordninger til firmaer og daginstitutioner i hele København og Storkøbenhavn. Vi leverer blandt andet både mad til store som små virksomheder på Frederiksberg, i Herlev, Ballerup og mange andre steder. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi kan levere til din virksomhed, er du velkommen til at ringe til os. Vores kundeservice sidder altid klar til at svare på spørgsmål.​

Dette er en underoverskrift

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

​Med vores frokostordning får du altid:

​En hjemmelavet varm ret med tilbehør

Frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter

​To forskellige blandede salater

​Hjemmerørt dressing

​Tre forskellige slags pålæg med tilbehør

​Friskbagt lyst og mørkt brød

​Et udvalg af oste hver onsdag

​Dagens kage hver torsdag

Bestil en uforpligtende prøveuge

Vi er stolte af vores mad, og vi har med mange års erfaring i ryggen en stor tiltro til egne evner. Derfor tilbyder vi alle nye kunder at prøve en uge med os som frokostleverandør. Det er helt uden binding, så der er mulighed for at smage vores mad og få en fornemmelse af, hvad vi som frokostleverandør kan levere.

Lyder det som noget for dig og dine kollegaer? Så klik nedenfor, udfyld formularen, og begynd jeres prøveuge på vores madordning.

Hvorfor vælge vores frokostordning?

Hvad er det, der gør vores frokostordning speciel? Nedenfor kan du finde en række årsager til, hvorfor du lige netop bør vælge os som din frokostleverandør:

​Vi leverer god, sund og varieret frokost, som kan tilpasses til de enkelte kunder

Vi planlægger og tilbereder vores frokostordninger med fokus på at bekæmpe madspild

Vi bruger et kundesystem, hvor vi blandt andet kan gå ind og tilpasse mængder til jeres behov

Du og dine kollegaer kan tilvælge en helt vegetarisk dag om ugen og dermed bidrage til reducering af vores alles CO2-forbrug

Vi har egen kundeservice, så vi er altid tilgængelige, når du har brug for hjælp

Vi tilpasser prisen på frokostordning til virksomhedens behov

Det er vigtigt for os at sammensætte en frokostordning, der passer til vores enkelte kunders konkrete behov og ønsker – også i forhold til frokostordningens pris. Vores fokus er at ramme dine og dine kollegaers generelle ønsker til jeres frokost – eksempelvis hvilke retter på den daglige menu I er mest glade for. Ligeledes sikrer vi os, at vi imødekommer alle særlige behov, såsom specielle diæter eller allergier, som vi skal tage hensyn til. Vores team af kokke er specialister i blandt andet at tilberede vegetar- eller veganerretter, som vi er stolte af er et stort hit i vores frokosttilbud.

Vi har god erfaring med at holde en åben og positiv dialog med vores frokostkunder, som vi mener er grundstenen til ethvert succesfuldt samarbejde. ​Vi kommer gerne forbi til en snak om din virksomheds ønsker til en frokostordning for at give dig en billig pris med udgangspunkt i et uforpligtende skræddersyet tilbud, eventuelt med en inkluderet prøveperiode.

Vi har fokus på kvalitet, variation og punktlighed

Hos Nordic Catering kendetegnes vores frokostordning med de tre kerneværdier: Kvalitet, variation og punktlighed.

​For at garantere kvaliteten af vores mad tilbereder vores dygtige kokke alle retter og salater helt fra bunden med brug af sæsonens friske råvarer. På den måde bliver frokosten rig på både smag og næring. Vi tilpasser vores menuer fra uge til uge, hvilket skaber en rigtig god variation i frokosten. Endvidere følger vi løbende med i udviklingen inden for gastronomien, så vi kan videreudvikle, tilpasse og nytænke vores opskrifter.

Din og dine kollegaers tryghed og tilfredshed er omdrejningspunktet for vores frokostordning. Derfor er punktlighed essentielt for os. Vores faste chaufførteam leverer altid frokosten til tiden, vores kundeservice er altid på forkant, og vores kokke gør sig altid umage.

En frokostordning der konstant bliver bedre

Nordic Catering har over 10 års erfaring som frokostleverandør, og vi leverer dagligt over 1400 kuverter overalt i Storkøbenhavn og omegn. Vi bestræber os dog altid på at blive endnu bedre.

Vi har fokus på hele tiden at udvikle os, for kun på den måde kan vi være 100 % sikre på, at vi altid leverer det absolut bedste produkt, vi kan. Vores tilgang til vores kunder er derfor både dialogsøgende og løsningsorienteret, og vi sætter stor pris på både ris og ros, der kan gøre vores frokostordning endnu bedre.

​Hvis du er interesseret i andre cateringservices, så tilbyder vi blandt andet også kantineordning, mødeforplejning og catering til events.

Nordic Catering tilbyder dig:

En kvalitetsbevidst frokostleverandør, hvor den gode service er i højsædet

En velsmagende frokostbuffet, hvor alle retter er hjemmelavede

En nærende frokost sammensat af årstidens friske råvarer

En frokostordning med høj variation, idet vi sammensætter en ny menu fra uge til uge

En frokostleverandør der har fokus på madspild

En frokostleverandør der opfylder servicenormen

​Læs mere om, hvorfor du skal vælge vores frokostordning her.

Kontakt os og få et tilbud eller hør mere​

Du er velkommen til at kontakte vores firma, hvis du ønsker at høre mere om vores priser eller menuer, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på en frokostordning til din virksomhed.Vi kan kontaktes på tlf. eller e-mail.

Er du interesseret?​

Bliv kontaktet omkring catering eller frokostordning i dag

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​​​

​Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig. Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Nordic Catering

Med Nordic Solution som hovedselskab, er vi en del af større koncern, der favner en bred vifte af eventvirksomheder.

Kontakt os

Nordic Catering ApS 

​​Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby

Klik her for rutevejledning

Telefon: 3638 3820

E-mail: info@nordiccatering.dk

CVR: 30356950