Ugens frokostmenu​

Uge 50

Kære frokostkunde

Hermed menuen for uge 50

Velbekomme​

Se også:

Ugens varme vegetarret

Mandag​

Varm ret

  • Nakke af gris, vendt i sennep og timian, hertil kartofler i honning og rosmarin

Salater

  • Spidskål m/ grønkål, appelsin, tranebær, vinaigrette

  • Bulgur, mandler, mynte, persille & æbler vendt m/ let dressing

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Kyllingsalat med basilikum(L)

  • Carpaccio m/ rucola & parmesan

  • Æble sild m/ løg & kapers

Tirsdag​

Varm ret

  • Kung pao kylling med stegte grøntsager og ris

Salater

  • Thai salat m/ spidskål, squash, peberfrugt, gulerødder, basilikum, koriander, mynte -vendt i syrlig dressing

  • Pastasalat(G) m/ feta, ærter, rødløg, rucola & pesto

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Æggesalat(L)

  • Medisterpølse m/ dijon sennep

  • Udvalgte oste (L) m/ Rabarber kompot

Onsdag​

Varm ret

  • Bagt sejloins med krydderurte topping, serveret med ratatouille

Salater

  • Pære, mynte, rucola, frisee & tranebær

  • Broccoli, rødløg, rosiner, solsikkekerner vendt i sød dressing(L)

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Skinkesalat(L)

  • Æg m/ mayo

  • Kylling i skiver m/ artiskok creme(L)

Torsdag​

Varm ret

  • Krebinetter med stuvet efterårsgrønt (G)

Salater

  • Blomkålssalat m/ haricots vert, sweet chili & ristede kerner

    Coleslaw (L)

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Laksesalat(L)

  • Okse yderlår m/ bearnaise-creme

  • Leverpostej m/ surt

Kage

  • Dagens kage (G)

Fredag

Varm ret

  • Spaghetti bolognese med revet parmesan og basilikums olie(G)(L)

Salater

  • Tomatsalat m/ mozzarella, rødløg, pesto (grøn)

  • Haricots verts, butter nuts, feta & rucola

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Krabbesalat(L)

  • Sønderjysk spegepølse m/ remoulade

  • Vitello tonnato

​Der tages forbehold for ændringer i menuen, såfremt de rette råvarer ikke kan fremskaffes.

G = gluten L = laktose

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol