Ugens frokostmenu​

Uge 25

Kære frokostkunde

Hermed menuen for uge 25

Velbekomme​

Mandag​

Varm ret

  • Hot wings med coleslaw 

 

Salater

  • Cous- cous salat med rodfrugter, rødløg og krydderurter

  • Blomkål, broccoli, kerner og karry marinade

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Æggesalat(L)

  • Leverpostej med rødbede

  • Stegte sild med løg og kapers(G)

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør (L)

Tirsdag​

Varm ret

  • Forloren hare med sovs og kartofler

Salater

  • ​​Bagte rødbeder med grov sennep, grønne bønner og fennikel

  • Spidskålssalat med frisk chili/honning/lime vinaigrette og peanuts(N)

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • ​Bornholmersalat(L)

  • Kylling med avocado og tomat

  • Ostefad(L) med kiks

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør (L)

Onsdag​

Varm ret

  • Tærte med kylling og grøntsager (G) 

Salater

  • Bulgursalat med ristede squash, appelsin, mynte og kerner(G)

  • Marinerede kartofler med stegte peberfrugter, bacon, rucola og feta(L)

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Skinkesalat (L)

  • Økologiske pil selv æg med urte mayo

  • Flæskesteg med rødkål

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør (L)

Torsdag​

Varm ret

  • Paprikagryde 

Salater

  • Sølvbeder med haricots vert, babyspinat, chili/ingefær vinaigrette og ristede peanuts (N)

  • Pasta salat med mojo, grillede peberfrugt og edamame bønner

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • ​​Wienersalat (L)

  • Kalve rullepølse med sky og løg

  • Fiskefilet (G) med remoulade (L)

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør (L)

Kage

  • ​Dagens kage(G)

Fredag

Varm ret

  • US okse med ristede grøntsager og kartofler, hertil chili mayo 

Salater

  • ​Kikærter med forårsløg, rucola, feta og krydderurter

  • Savoy kål, bulls blood, stegte blomkål, krydderurter og kerner.

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • ​Hønsesalat med asparges og champignons (L)

  • Chorizo (G) med oliven

  • Røget laks med urtecreme (L)

  • Rugbrød(G) og dagens hjemmebagte brød(G) med smør (L)

​Der tages forbehold for ændringer i menuen, såfremt de rette råvarer ikke kan fremskaffes.

G = gluten L = laktose

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

kontrol