Ugens frokostmenu​

Uge 8

Kære frokostkunde

Hermed menuen for uge 8

Velbekomme​

Se også:

Ugens varme vegetarret

Mandag

Varm ret

  • Paprikagryde med kalkun, pølser, bacon og løg, hertil ris

Salater​

  • Kikærter med bagte gulerødder, babyspinat & ristede græskarkerner

  • Blomkål & grønkål vendt i kokosdressing 

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg​

  • Tunsalat(L) 

  • Røget filet med Rygeoste creme(L) 

  • Æg med urtemayo

Tirsdag

Varm ret

  • Sprængt oksebryst med dampet kål, peberrodssauce og dild-kartofler

Salater​

  • ​Grønne linser vendt med bagt rødbede & hakket persille 

  • Haricots vert med røde bønner, syltede rødløg, bulls blood & sesam

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg​

  • Skinkesalat(L) 

  • Carpaccio med parmesan & rucola 

  • Udvalgte oste (L) m/ Druer

Onsdag

Varm ret

  • Koteletter med kokos, æble og porre, hertil stegte ris og mangochutney

Salater​

  • Radicchio, hjertesalat, frisee, kapers, tranebær & vinaigrette 

  • Bagte gulerødder vendt i estragon olie, rucola & sesam 

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg​

  • Fiskesalat(L) 

  • Vitello tonnato 

  • Hamburgerryg med ærtepuré

Torsdag

Varm ret

  • Lasagne med cremet bechamel, gratineret med mozzarella(G,L)

Salater​

  • Pastasalat med semi dried tomat, peanuts, rucola, sort sesam & rød pesto 

  • Klassisk cæsarsalat med parmesan(L), cæsardressing & crouton(G)

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg​

  • Rejesalat(L) 

  • Kylling med avokado & tomat 

  • Leverpostej med rødbeder

Kage

  • Dagens kage (G)

Fredag

Varm ret

  • BBQ kyllingelår med spicy tomatchutney og krydrede kartoffelbåde

Salater​

  • Kikærtesalat med forårsløg, semi dried tomat, feta, spinat & koriander/limepesto 

  • Peberfrugt, bagte løg og squash, spæde salater toppet med sennepsdressing 

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg​

  • Hønsesalat(L) 

  • Kartoffelmad med mayo & ristede løg 

  • Røget laks med dild creme(L)

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol