Ugens frokostmenu​

Uge 46

Kære frokostkunde

Hermed menuen for uge 46

Velbekomme​

Se også:

Ugens varme vegetarret

Mandag​

Varm ret

  • Tarteletter med høns i asparges (G)(L)

Salater

  • Kikærter, blomkål vendt i karry olie, spinat

  • Salat med gulerødder, agurk, peberfrugt, forårsløg, urter & thai dressing

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Skaldyrssalat(L)

  • Rullepølse med sky og løg

  • Kalkun med Mango chutney

Tirsdag​

Varm ret

  • Cajun okse med karameliseret kål og cous cous salat

Salater

  • Bulgursalat med rød spidskål, syltede piment, radicchio & frisk persille

  • Grønkål, radiser, æbler, granatæble og persille

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Kartoffelmad med sommersalat & radiser

  • Æggesalat (L)

  • Udvalgte oste (L) med rabarberkompot

Onsdag​

Varm ret

  • Kalkun i korma med ris(L)

Salater

  • Hjertesalat, ærter – syltede løg & mormordressing

  • Rødkålssalat m/ æbler, tranebær, hasselnødder & æblevinaigrette

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Marineret sild med løg og kapers (L)

  • Kylling m/ avokado & bagte cherrytomater

  • Dyrlægens natmad

Torsdag​

Varm ret

  • Kalve frikasse med efterårs urter og dampet kartofler

Salater

  • Waldorfsalat med selleri, æbler, druer, valnødder & ristede kerner

  • Græsk salat af tomat, agurk, feta, oliven & hakket persille

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Laksesalat(L)

  • Spegepølse med remoulade og ristede løg

  • Æg og tomat med mayo

Kage

  • Dagens kage (G)

Fredag

Varm ret

  • Svine nakke med timian stegte kartofler, bagte rødløg og bearnaise creme

Salater

  • Lilla coleslaw med rødspidskål, gulerødder & sort sesam

  • Spinat, blomkål, tomat og feta(L)

  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Kyllingsalat(L)

  • Flæskesteg med surt

  • Fiskefrikadeller med remoulade

​Der tages forbehold for ændringer i menuen, såfremt de rette råvarer ikke kan fremskaffes.

G = gluten L = laktose

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Når du har udfyldt felterne og trykker send, behandles dine personlige oplysninger udelukkende til, at vi efterfølgende kan komme i kontakt med dig.

Dine oplysninger gemmes krypteret og bliver ikke udleveret til andre.​

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

Sitemap

​​

kontrol