Ugens frokostmenu​

Uge 30

Kære frokostkunde

Hermed menuen for uge 30

Velbekomme​

Mandag​

Varm ret

  • US okse m/ ristede kartofler & chili mayo

Salater

  • Spidskål m/ grønkål, appelsin, tranebær, vinaigrette

  • Blomkålssalat m/ haricots vert, sweet chili & ristede kerner
  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Tunsalat(L)
  • Karrysild m/ løg & kapers
  • Æg med urtemayo

Tirsdag​

Varm ret

  • Turkey korma m/ ris

Salater

  • Tomatsalat m/ mozzarella, rødløg, rucola & pesto
  • Tabouleh af quinoa/bulgur, tomat, agurk, forårsløg, mynte & koriander
  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Skinkesalat
  • Torskerogn m/ remo
  • Udvalgte oste (L) m/ frugter

Onsdag​

Varm ret

  • Stegt skinkeyderlår m/ kold pastasalat(G)(L) vendt i sennepscreme

Salater

  • Linser m/ stegt squash, bagt gulerod, syltede rødløg, semi-dry tomat & urter
  • Rodfrugtsalat m/ bagt Pastinak/gulerødder, bulls blood/babyspinat & urter
  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Krabbesalat(L)
  • Spegeskinke m/ melon
  • Tomatmad m/ mayo & rødløg

Torsdag​

Varm ret

  • Græsk farsbrød(G) m/ tomat sauce & kartofler

Salater

  • Kikærtesalat m/ stegte svampe, grønkål, bulls blood/babyspinat & krydderurter
  • Perlebygsalat m/ forårsløg, radicchosalat, tørret abrikos, bagte mandler & vinaigrette
  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Kyllingsalat(L)
  • Røget laks m/ urtecreme(L)
  • Spegepølse m/ reoulade & ristede løg

Kage

  • Dagens kage (G)

Fredag

Varm ret

  • Tarteletter(G) m/ høns i asparges

Salater

  • Pastasalat m/ feta, ærter, rødløg, rucola & pesto
  • Broccolisalat m/ edamamebønner, rødspidskål, appelsin & ristede kerner
  • Hjemmerørt dressing (L)

Pålæg

  • Æggesalat(L)
  • Okseyderlår m/ pickles & peberrod
  • Lun leverpostej m/ svampe & bacon

​Der tages forbehold for ændringer i menuen, såfremt de rette råvarer ikke kan fremskaffes.

G = gluten L = laktose

Vi er en del af en større koncern bestående af blandt andre, Nordic Event og After Work Arrangement. Med vores 10 år i branchen har vi den erfaring og ekspertise det kræver, for at kunne levere den bedste kvalitet af bl.a. catering.​

Vi er klar ved telefonen, hvis du har nogen spørgsmål.​

Bliv kontaktet

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 36 38 38 20 eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nordic Catering ApS​

Kirsten Walthers Vej 5

2500 Valby

Telefon: 36 38 38 20​​

E-mail: info@nordiccatering.dk​

CVR: 30356950

kontrol